Візит до лігва диявола: чому Росія може попрощатися з членством в ООН

2 травня 2022, 09:18
Росія - це держава-терорист, що активно загрожує світу ядерною зброєю. Саме такою його слід визнати ООН з усіма витікаючими наслідками.
Володимир Путін, Антоніу Гутерреш
Володимир Путін і Антоніу Гутерреш зустрілися У Кремлі, але напоумити Путіна не вдалося / Скріншот

Поїздку генсека ООН Антоніу Гутерріша в Москву 26 квітня можна назвати візитом до лігва диявола. Напоумити диявола генсеку не вдалося. Генсек попередив диявола, що РФ виключать з ООН, бо "вторгнення Росії в Україну – це порушення територіальної цілісності держави і Статуту ООН". У Кремлі відповіли - це неможливо, адже РФ накладе вето на своє виключення і скасування його Генасамблеєю ООН – це нібито більш грубе порушення Статуту ООН, ніж всі порушення, які зробила і зробить Росія.

Кремлівський диявол пояснив генсеку, що Росія – не виключається і не карається, які б злочини вона не скоїла б. Заодно нагадав генсеку, що у неї є ядерна зброя і вона сповнена рішучості її застосувати, якщо хтось надумає заважати їй захопити і розграбувати Україну. Для того, щоб у Гутерріша не залишилося сумнівів у цьому, Росія в день приїзду генсека до Києва обстріляла місто ракетами. Унікальний випадок, коли місто бомблять в момент перебування в ньому генсека ООН. Бомблять не польові командири, а ракетні війська держави, яка постійний член Ради Безпеки ООН.

Цей обстріл Києва був таким же демонстративним жестом, як і ракетні удари по Одесі на Великдень і за день до неї. Кремлівські дияволи хотіли ними показати, що мали на увазі Гутерріша з Генасамблеєю ООН, Папу Римського і Вселенського патріарха з їх молитвами про мир, і взагалі все людство. У підсумку їм вдалося показати:" держава Російська " – це банда терористів з ядерною зброєю.

відео дня

Власне, такою бандою воно було з моменту появи Російської імперії. На цій підставі Маркс з Енгельсом наполегливо вимагали від усіх урядів Європи, особливо Великої Британії, ліквідувати цю імперську банду під час Кримської (Східної) війни. Але "прокляті імперіалісти" не прислухалися до поради засновників марксизму. Під час війни 1877 р.засновники марксизму сподівалися, що Османська імперія поховає російську і Енгельс писав про це натхнені статті.

Але через 50 років Москва використовувала марксизм для виправдання свого імперіалізму, чому окупаційні війська РФ і ставлять пам'ятники Леніну в містах України. Ленін для росіян не тільки виправдання їх експансії під прапором радянської імперії, а й приклад того, як на службу імперії можна поставити її критиків і все, що завгодно. Метод простий - беремо популярне слово і вкладаємо в нього прямо протилежний зміст.

Тому логічні два висновки. Перший - дискусії з росіянами марні або вкрай малопродуктивні, що дуже наочно довели минулі вісім років. Другий-немає сенсу в міжнародному визнанні РФ державою-спонсором тероризму, незважаючи на те, що воно цим займається. Росія - це держава-терорист, активно загрожує світу ядерною зброєю, на тлі чого теракти, здійснені ним або на його гроші в різний час і в різних країнах, – лише похідна від його сутності. Саме таким його і слід визнати ООН з усіма наслідками, що випливають з цього факту.

Кремль, при всій його бандитській браваді, цілком серйозно цього побоюється, що днями і продемонстрував. Його глашатай Лавров 25 квітня, за день до приїзду Гутерріша в Москву, погрожував на Першому російському телеканалі світу ядерною війною, яку в будь-який момент готова почати РФ через те, що їй не дають захопити Україну. Такі ядерні ультиматуми Кремль після вторгнення в Україну 24 лютого постійно пред'являв країнам демократії, в тому числі і членам НАТО, але доручав озвучити їх заступникам Лаврова, військовим і своїм пропагандистам. Суть їх завжди була однаковою: припиніть давати зброю Україні для опору російській навалі, інакше ми вдаримо ядерною зброєю не тільки по ній, але і по вам.

читайте такожЯк кремлівський психопат публічно принизив Генсека ООНАле в такому форматі цей ультиматум Кремль не міг пред'явити Гутеррішу, так як ООН роздає тільки пайки і ковдри, але не зброю. Тому для його пред'явлення Кремль вибрав формат бесіди Лаврова з росіянами про користь для них ядерної війни. Через три дні після ракетного удару по Києву в Кремлі зрозуміли, що перестаралися з ультиматумом Гутеррішу, і Лавров 29 квітня заявив, що РФ не вважає "себе в стані війни з НАТО, тому що це стане кроком, який збільшив би ризики ядерної війни". Цей пасаж був викликаний тим, що до Кремля дійшло: у генсека ООН, як і у Папи Римського, немає дивізій, але він може прискорити виключення РФ з ООН.

Підготовкою цієї епохальної події Гутерріш і зайнявся після бесіди з кремлівським дияволом, коли попрямував з України в Африку. Його візит до Африки розпочався 30 квітня із зустрічі з президентом і керівництвом Сенегалу, а потім генсек планує відвідати Нігер і Нігерію. Як значиться в прес-релізі офісу Гутерріша, він обговорить з керівниками цих країн не тільки їхні проблеми, а й пояснить ті негативні наслідки, які надасть на Африку російсько-українська війна.

У Кремлі правильно зрозуміли, що означає поїздка генсека до Африки, чому і погнали Лаврова розповідати, що РФ нібито не загрожує ядерною війною світу. Але поки цей ідеолог рашизму викручувався, телеканал "Росія-1" демонстрував міркування Скабєєвої і думця-жириновця Журавльова за скільки секунд російська ракета "Сармат " з ядерною боєголовкою долетить до Лондона, Парижа і Берліна. В Ютубі пропагандисти рашизму тим часом продовжували обговорювати нанесення ядерного удару по Україні.

Одночасно в Кремлі усвідомили всі ці його заяви про ядерну війну, яку готова почати РФ через те, що їй не дозволяють захопити Україну, і що особливо жахливо, українці чинять опір окупації, працюють вже проти нього. Росіяни для всіх нормальних людей у світі - це кровожерливі імперіалісти, які методично здійснюють геноцид українців, і спраглі завершити його кількома ядерними ударами.

читайте такожРосію виключили з Ради ООН з прав людини: три наслідкиРізанина в Бучі, тисячі вбитих в Маріуполі та інші злочини росіян всього за два місяці війни обурили світ, тому що сталися в такий короткий час. Але це лише недавні і особливо шокуючі епізоди того геноциду українців, який Московія-Росія планомірно здійснює 300 років з 1722 р. цей геноцид українців досі не отримав належного юридичного оформлення на рівні ООН, незважаючи на те, що на національному рівні в багатьох країнах світу визнаний один з найжахливіших його епізодів – Голодомор. Із застереженням факт Голодомору був визнаний в 2008 р. навіть Держдумою РФ.

Точка відліку геноциду українців-указ царя Петра і від 16 (27) травня 1722 р. про анексію України та створення для управління нею центральної окупаційної адміністрації під назвою "Малоросійської колегії". Геноцид українців довжиною в триста років не має аналогів в історії за своєю тривалістю, ідеологічним обґрунтуванням, кількістю жертв і тому люттю, з яким його здійснюють московити-росіяни, погрожуючи ядерними ударами українцям і всім тим, хто їм допомагає. Геноцид із застосуванням ядерної зброї - це фінал еволюції горезвісної "великої російської культури" від оди "Полтава" і "наклепникам Росії" поета-імперця Пушкіна до статей умовно Путіна і промов Лаврова, теж кропающего віршики.

Символічно, що лютневе вторгнення російської армії в Україну відбулося в рік трьохсотріччя указу Петра І, що став відправною точкою колонізаторської політики Московії в Україні, яка зараз досягла межі ядерного рівня. Буде не тільки символічно, але і гранично справедливо, якщо ООН в травні її припинить. Для Московії-Росії 300 років теж сакральне число. Саме 300 років проіснували династії Романових і Рюриковича Івана Калити, який отримав в 1317 р. титул "великого князя московського" від Великого хана Узбека. Час підвести останню межу в історії цього монстра в сакральний для нього рік.

Не менш символічно те, що після виправдань Лаврова 29 Квітня, що РФ не в стані війни з НАТО, все той же Лавров вселяв прямо протилежне: РФ веде активну боротьбу з НАТО.

Імперіаліст і колонізатор Лавров заявив: "Наша спеціальна військова операція в Україні теж вносить внесок у процес звільнення світу від неоколоніального гніту заходу, густо замішаного на расизмі і комплексі винятковості", і в підсумку пообіцяв відновити імперські "узи" з Україною у всіх сферах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти