Вони з жахом прокидаються і читають новини, чи ЗСУ не почали контрнаступ

2 травня 2023, 06:20
Сьогодні росіяни цілий місяць накопичують ракети, щоб з 18 ракет 3 потрапили.
Вони з жахом прокидаються і читають новини, чи ЗСУ не почали контрнаступ
Андрусів каже, що росіяни з жахом прокидаються і читають новини, чи ЗСУ не почали контрнаступ / 35 ОБрМП имени Михаила Остроградского

Бути орком до війни - це кричати про Київ за 3 дня і Ла-Манш за два тижні. Сьогодні - це радіти просуванню на 150 м в Бахмуті.

Бути орком до війни - це змушувати боятись весь світ. Сьогодні - це з жахом прокидатись і читати новини, чи ЗСУ не почали контрнаступ.

Бути орком до війни - це кожний рік пафосно відмічати 9 травня з погрозами на весь світ. Сьогодні - це відміняти паради і з жахом чекати українських прильотів по Москві.

відео дня

Бути орком до війни - це погрожувати ударом по Польщі за розміщення ЗРК Патріот. Сьогодні - це коли тебе викидають з приміщення російської школи у Варшаві мордою об підлогу.

Бути орком до війни - це гульбанити в дорогих ресторанах Європи і співати Любе. Сьогодні - це плакати за замороженими активами і не мати можливості поїхати в Європу.

Бути орком до війни - це вимагати, щоб до тебе ставились як до США. Сьогодні - це клянчити боєприпаси в Ірану і Північної Кореї.

Бути орком до війни - це кричати "не смешитє мои Искандеры". Сьогодні - це цілий місяць накопичувати ракети, щоб з 18 ракет 3 попали.

Бути орком до війни - це піарити свої танки Армата та "дідів - героїв". Сьогодні - це поставляти на фронт Т-55 і давати героїв гвалтівникам та педофілам.

Бути орком до війни - це мати силу і вплив. Сьогодні - це бути опущеним і обісраним на весь світ.

"Такую страну про**али!"

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти