Вуаля! Справу Прилєпіна розкрито!

7 травня 2023, 21:16
Після публікації офіційної версії замаху на Прилєпіна від МВС РФ, я ні грама не сумніваюся, що його намагалися грохнути свої ж.
Захар Прилєпін
Захар Прилєпін / Скріншот

Таке відчуття, що в РФ почалася зачистка найбільш буйних ідеологів війни - Дугін(а), Татарський, зараз ось Прилєпін. Знову говорять про "українські ДРГ", хоча я впевнений - це ті ж люди, хто зачищав перше (теж саме буйне) покоління "вождів Донбасу" - всіх цих Мозгових, Моторол і Гіві.

Навіщо це робиться? По-перше, активно розгорається війна різних (близько)кремлівських кланів, а по-друге, в разі військової поразки буйні повинні дружно мовчати і не скаржитися на безпорадного і бездарного царя. Ось вони і замовкають.

відео дня

Після публікації офіційної версії замаху на Прилєпіна від МВС РФ, я ні грама не сумніваюся, що його намагалися грохнути свої ж - або ФСБ, або ГРУ.

По-перше, передбачуваний виконавець - бойовик ДНР, який сидів в Україні, незаконно перебрався в РФ, потрапив "на олівець" до російських органів за спробу ввезти якийсь багнет-ніж. Природно, йому пояснили - або в'язниця, або співпраця. У в'язниці він не опинився.

По-друге, вразила історія його затримання, яку розповіли три мента з села Козлово (до речі, абсолютні дегенерати, якщо судити по їх особам і манері розмовляти).

Читаючи заготовлений текст з папірця, вони розповіли, як їхали на виклик з приводу замаху на Прилєпіна, і раптом з лісу вийшов якийсь мужик. Вони відразу його розкусили, так як він був "підозрілий". Зупинилися і перевірили його документи. Диверсант, звичайно ж взяв з собою на справу в Нижегородській області український паспорт (!), і коли менти його знайшли, він тут же у всьому зізнався.

Вуаля! Справу розкрито!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти