Вже навіть тупі росвоєнкори припинили писати про котел в Соледарі

13 січня 2023, 19:21
Бахмут і територія навколо багато років обладнувалась до оборони, і, як показують бої, обладнувалась дуже добре.
Вже навіть тупі росвоєнкори припинили писати про котел в Соледарі
Зараз наше завдання - вистояти для початку контрнаступу, каже Андрусів / 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Розклад російських інформаційних операцій на найближчі дні.

1. Котел в Соледарі, багато полонених - триває з вівторка. В принципі, вже ніби сьогодні цей фейк завершився. Вже навіть тупі росвоєнкори перестали писати про котел.

2. Нас кинули в Соледарі - триває зі вчора. Свіжа і успішна операція. Для цього орки створили фейкові канали 46 ОДШБр і інших підрозділів. На цих каналах пишуть істеричні дописи, тоді їх поширюють і кажуть - дивіться. Не хвилюйтесь, на це купилось навіть BBC.

відео дня

3. Бахмут відрізали від постачання - відсьогодні. Відверта брехня і маніпуляція, зорієнтована на людей, які дуже переживають щодо Соледара і боїв біля нього. Достатньо глянути на карту, щоб зрозуміти, що для перерізання дороги треба ще взяти Благодатне, Красну Гору. Вчора до Красної Гори прибули наші свіжі потужні резерви, які найближчими днями добряче надають російським дшв. Саме так, не вагнерам, а дшв, які в кількості 3000 прибули туди.

Окрім цього, в Бахмут є ще дві дороги: одна з Костянтинівки, інша з Часів Яру. Тому якщо темпи просування окупантів збережуться - на ці дороги вони вийдуть місяців так через 3.

4. ЗСУ відступають, багато полонених - з понеділка. Будуть показувати наших полонених, яких взяли ще до битви за Бахмут. Будуть говорити, що вони здались, бо їх кинуло командування і тому подібне.

5. Великі втрати ЗСУ - будуть показувати фото наших загиблих, при чому будуть зносити тіла і робити "гори трупів".

Що насправді?

1. Прибули серйозні наші резерви цього тижня. Деталі і оцінку давати не буду. Просто факт. Окупанти видихлись під Бахмутом, тому завдяки швидкому перекиданню резервів десантури з інших напрямів змогли захопити Соледар. Але захопивши його, виснажили свої елітні підрозділи. Тому просуватись далі не зможуть найближчим часом. Про наші кроки говорити не буду.

2. Так, на жаль, у нас багато втрат. Але ми вели оборонну операцію, і по класиці втрати йдуть 1 до 3. Тому при тих масштабах втрат, які несли росіяни, і ми змушені нести...

3. Бахмут і територія навколо багато років обладнувалась до оборони, і як показують бої, обладнувалась дуже добре. Тому наші воїни на добре підготовлених позиціях масштабно утилізують ворога. Так, ворог майже взяв Соледар, але ціна цьому - втрата боєздатності Вагнера. Це і причина пониження Суровікіна та Пригожина. За оціками російських правозахисників, вагнерівці тільки під Бахмутом і Соледаром втратили біля 10 тисяч осіб.

4. Всі західні і українські експерти, і навіть Гіркін стверджують, що захоплення Бахмута нічого не дасть окупантам. Ніякої стратегічної перемоги вони не отримають. Наступна лінія нашої оборони ще більш сильніша.

Зараз наше завдання - вистояти для початку контрнаступу. Чим більше ворог кладе під Соледаром і Бахмутом, тим потужнішим і глибшим буде наш контрнаступ. Вистояти, поки їде наступальна техніка, вистояти, поки завершується формування нових бригад.

Ворог у нас великий, але не безкінечний.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти