Навіщо Путін хоче надіслати арабів і африканців в Україну

14 березня 2022, 14:18
Кремль передбачає швидке виключення РФ з ООН, а тому поспішає створити собі групу підтримки серед урядів африканських країн.
Володимир Путін
Війська Путіна готують спецоперацію біля кордону з Україною / Reuters

У Кремлі дуже стурбовані перспективою виключення РФ з ООН, і щоб відтягнути її, стали зовсім нерозбірливі у своїй брехні і прагненні очорнити Україну. Цим Кремль також хоче виправдати свій напад на Україну, як всередині РФ, так і на міжнародних майданчиках, включаючи ООН. Якщо при авторитарному режимі в РФ це йому більш-менш вдається, то поза нею у Кремля успіхів мало.

Радбез ООН погодився з вимогою РФ зібратися 11 березня і обговорити вигадану нею тему про нібито 30 лабораторіях США в Україні зі створення і виробництва біологічної зброї для знищення осіб зі слов'янськими генами. Рашисти геть забули про те, що дослідженнями давно встановлено – в геномі жителів РФ домінують угро-фінські гени, до 90% в окремих регіонах, а не слов'янські. Чиновники ООН про це теж забули або не знають, тому не стали заспокоювати РФ, що їй боятися нічого. Замість цього сказали, що у них немає даних про такі програми і лабораторії і попросили їх показати. Те, що показав представник РФ в ООН Небензя нікого не переконало, оскільки мало вигляд навколісиці. В результаті по заявленій РФ темі в Радбезі навіть не стали голосувати, чим позбавили її можливості накласти вето.

Натомість Україна, США та чиновники ООН наговорили РФ багато неприємного з приводу варварства ведення нею війни в Україні. Дружно засудили бомбардування РФ пологового будинку в Маріуполі, факт якої Лавров визнав 10 березня, виступаючи після переговорів з Кулебою в Туреччині. Лавров тоді виправдовував її тим, що породіль і дітей в будівлі нібито не було, а в неї сховався батальйон "Азов". За даними Лаврова, тепер в кожному селі України знаходяться нескінченні батальйони "Азов" і "Айдар", що складаються з"укронацистів". З цими двома батальйонами 146-тисячна армія вторгнення Росії і воює вже 18 днів, але ніяк не може їх перемогти. Для довідки, обидва ці батальйони були сформовані влітку 2014 р. в основному з російськомовних жителів Донбасу.

відео дня

Однак позиція Кремля щодо бомбардування пологового будинку в Маріуполі різко змінилася на засіданні Радбезу ООН 11 березня. Представник РФ в ООН Небензя спростував Лаврова і заявив, що повітряно-космічні сили Росії взагалі пологовий будинок не бомбили, а фотографії руйнувань в ньому постановочні. Після всіх цих слів ра**ист Небензя може полетіти з Нью-Йорка тільки в Гаагу, якщо не встигне втекти в Мексику, яка ще не припинила авіарейси в Москву.

Міжнародному кримінальному суду в Гаазі, який відкрив справи про військові злочини Росії в Україні і про геноцид нею українців, зараз нікого допитувати, і його прокурори будуть раді поспілкуватися з Небензею. Коли з Польщі в Гаагу повернуться їхні колеги, які виїхали за збором інформації у цих справах, допит Небензі піде енергійніше. Лавров, який постійно вимагає деукраїнізації України і називає це "денацифікацією", нишком мстить Небендзі за відмову продовжувати брехати про батальйон "Азов", що засів у Маріупольському пологовому будинку.

Москва не проявила оригінальність із секретними біологічними лабораторіями США в Україні. Перед нападом на Грузію і після нього вона теж надривно кричала про такі лабораторії в Грузії. Але тоді Москва проявила деякий політ фантазії і говорила, що США розводили в Грузії спеціальних комарів, які кусають людей і заражають їх малярією. Грузинів, азербайджанців і вірмен такі комарі не кусали, а кусали тільки громадян РФ, мабуть, встигнувши перед цьому зажадати у них паспорт. Про те, що ці комарі вміють ще й розпізнавати гени людини, Росія тоді не заявляла. Ці комарі були одним з пунктів у виправданні нападу Росії на Грузію в 2008 р. Але Радбез ООН з приводу російського марення про комарів засідання не проводив, зважаючи на його очевидність. Маячня про комарів, залишився в основному для внутрішньоросійського користування.

читайте такожЧому не варто розраховувати на "групу табакерочников" в РосіїТема про секретні біологічні лабораторії США в Грузії, Україні та ще десятці країн теж буде жуватися і проковтуватися тільки громадянами Росії та її зарубіжними агентами. В ООН вона де-факто похована. У пріоритеті у Кремля інша тема: "В Україні негрів б'ють!". Число постів у соцмережах на цю тему, ймовірно, перевищує число африканців, що жили в Україні до нападу на неї Росії. Можливо, українські жінки, які тікають з дітьми в ЄС від навали ра**истів, встигли навіть двічі побити і образити кожного такого африканця, що їде разом з ними.

Кремль правильно передбачає швидке виключення РФ з ООН, а тому поспішає створити собі групу підтримки серед урядів африканських країн традиційно схильних до корупції. Але мало дати їм хабарі, треба дати їм ще й нехай фіктивне, але підстава не голосувати за виключення РФ з ООН. Клич " в Україні негрів б'ють!"цілком підходить для цього, але його не можна будувати тільки на мережевих чутках і плітках. Тому Росії потрібні реальні трупи африканців і арабів в Україні, і для їх отримання в білоруському містечку Малорита зараз ведеться підготовка такої спецоперації.

Районний центр Малорита в Брестській області у 20 км від кордону з Україною, куди вже звозять людей з темним кольором шкіри, обраний не випадково. Якщо рухатися автотрасою від кордону в Україну через село Піща, то незабаром можна потрапити в клин території Білорусі між Україною та Польщею з селами Томашівка, Оріхове, Комарівка і Селяхи. Цей клин шириною 3-4 км і довжиною 15 км - продукт національної політики Сталіна і комуністів по вбиванню клинів між народами. В результаті, щоб з білоруської Малорити потрапити в білоруську Томашівку треба проїхати 19 км по території України і двічі перетнути українсько-білоруський кордон. З Томашівки до польського Влодава за річкою Буг близько 2 км лісом. Якщо Буг ще не відтанув, то сирійські мігранти з Малорити можуть перейти його по льоду і увійти в Польщу там, де їх найменше чекають її прикордонники.

Операцію, яку готують спецслужби РФ в Малориті, можна реконструювати так. Темношкірі мігранти хочуть перейти до Польщі, а звідти куди-небудь ще в ЄС. Це буде її легендою-прикриттям. Але злі українські прикордонники чомусь не випускають їх з гостинної Білорусі. Прикордонники не тільки б'ють і виштовхують добрих мігрантів назад до Білорусі, а й вбивають кількох. Якщо злі українці нікого не вб'ю, незважаючи на те, що добрі мігранти будуть озброєні, то за них це зроблять самі мігранти, або білоруські та російські спецслужбісти. Кістяк цієї групи мігрантів складатиметься з бойовиків Асада, про прибуття яких до Росії для війни з Україною вже радісно сурмлять московські ЗМІ. Кілька африканців і осіб інших етносів включать в цю групу саме на посаді трупів, убитих злими українцями, і Небензя отримає по електронній пошті їх посмертні фотографії для пред'явлення в ООН.

читайте такожПанічний страх Білорусі: Чому Україна виграє війну з ЛукашенкомАле спецслужби РФ навряд чи обмежаться тільки цим. Добрі мігранти з Сирії, стріляючи з автоматів, постараються прорватися через заслін з Злих українських прикордонників, і дістатися до білоруського Клину в селі Томашівка. По дорозі вони підпалять Українське село Піща, щоб їх переслідували. Українська поліція, прикордонники і тероборона, переслідуючи їх неминуче вийдуть до околиць Томашівки, від яких до кордону з Україною всього-то 1,5 км по автотрасі. Лукашенко радісно грюкне в долоні і буде довго кричати: "я ж попереджав, що Україна планувала напасти на Білорусь".

Не виключено, що в ході цієї операції бойовики Асада можуть відкрити з Томашівки автоматний вогонь і по території Польщі, щоб викликати звідти відповідь. Лукашенко тоді зможе сказати, що він ще знав і передбачав напад Польщі на Білорусь, але не хотів про це розповідати. Занадто Цікава географія в районі Малорити, що спецслужби РФ обмежилися тільки кількома трупами африканців на білорусько-українському кордоні і не спробували вичавити з неї максимум можливого. Але цю операцію легко може зім'яти або повністю зірвати арешт Небензі і висилка його в Гаагу за запитом Міжнародного кримінального суду. На довічне ув'язнення собі Небензя вже наговорив предостатньо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти