Навіщо Путін клянчить зброю у корейського пельменя

14 вересня 2023, 06:22
Путін сьогодні у Владивостоці майже на колінах вмовляє свого брата по мозку і "видатного" діяча сучасності Ким Чен Ина
Путин и Ким Чен Ын
Путін и Ким Чен Ын / Коллаж Главред, фото скриншот с видео

Некероване м'ясо в касках без зброї.

Коли ми чуємо від посадових осіб адмінітрації президента Байдена таке: "За півтора роки війни ЗСУ знищили 50% "другої армії Світу", ми розуміємо що ця армія друга тільки в українській війні!".

Конгресмен Лінсі Гремс, особистий друг покійного Джо Маккейна, зробив важливе уточнення: "Щоб знищити 50% армії рф, США знадобилось лише 2% Військового бюджету США. Дуже вигідні, привабливі інвестиції, які Вашингтон зобов’язаний тільки нарощувати". Стверджує представник американського народу від Республіканців в Нижній палаті Конгресу.

відео дня

Але ніхто з посадовців Білого дому і Конгресу не розкриває суть: структуру руйнувань 50% російської орди. Тому що тільки так можливо зрозуміти сучасний реальний стан орди у їх генштабі і на фронті.

ЗСУ вдалося знищити майже увесь кадровий потенціал елітних підрозділів російської армади. Тому на фронті зараз воює виключно м’ясо в касках.

Також знищений майже весь офіцерський склад середньої і низчої ланки управлінської вертикалі армії.

Не говорячи вже про сержантів, ротних і т.і… Які воюють безпосередньо на фронті.

Тобто це найважливіша ланка кожнов армії, тому що тільки ці люди роблять армію керованою.

Також, щоб оновити кадрову армію потрібні роки навчання.

Знищена зброя - це довга розмова. Але Путін сьогодні у Владивостоці майже на колінах вмовляє свого брата по мозку і "видатного" діяча сучасності Ким Чен Ина… Лідера країни самої "передової" економіки Світу… Надати росії стару поржавілу зброю радянських зразків.

Не так давно зупинили корабель, який віз старі ракети з КНДР до росії. Їх передали для використання ЗСУ. Але обережний Залужний наказав спочатку ракети випробувати на полігоні. З 10 випущених ракет 9 розірвались під час пострілу ще на ракетних установках. Теж старих. Добре що наші хлопці їх випробували на полігоні, виконуючи всі запобіжники правил безпеки.

На фронті під час бою у окупантів не буде такого часу. Зброєю людожера Ина інший людожер Пу буде вбивати своїх орків бракованим хламом ракет радянського зразка 50-60 років.

Просто чудово, що кремльониш отримує зброю від КНДР!

Армада росіян на 100% відчуває найгостріший дефіцит озброєння. Всі арсенали наявно спустошені. Якщо кремльониш вже клянчить зброю у корейського пельменя, економіка і ВПК якого відрізняються "найпередовішими" сучасними технологіями… Так про яку армію окупантів взагалі може йти мова?!

Коли американці кажуть: "Знищено 50% другої армії світу"… На мій погляд слід підкреслити: за 19 місяців війни злочинне військове угрупування кремля перетворено ЗСУ у некероване стадо м’яса в касках майже не озброєне!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти