Захід зробив Росії останнє попередження

15 квітня 2022, 06:29
Конашенков і Шойгу ніяк не можуть зрозуміти, що всі їхні зусилля марні, оскільки в Україні недосконала, але демократія і тому опір РФ продовжиться.
Путін, війна
Путіну дали зрозуміти, що йому краще самому вивести війська з України / Reuters

З Москви 13 квітня прозвучали дві погрози. Рябков, заступник Лаврова, в черговий раз пригрозив ударами по автомобілях США і НАТО, що транспортують зброю в Україну. Це вже четверта така загроза в озвучці Рябкова і Лаврова, що стирає межу між Міністерствами закордонних справ і масових вбивств в уряді Росії.

Міністерство вбивств, захоплень мобільних телефонів і групових зґвалтувань вирішило не відставати від колег з МЗС і його глашатай, генерал Конашенков повідомив, якщо Збройні Сили України продовжать військові операції на території Росії, то буде завдано удару по штабу в Києві, від якого воно нібито утримувалося. Конашенков нахабно брехав, так як такі удари по Києву воно неодноразово завдавало, але по центру прийняття рішень і штабу жодного разу потрапити не змогло.

Конашенков і Шойгу ніяк не можуть зрозуміти, всі такі їхні зусилля марні, оскільки в Україні недосконала, але демократія і терроборона Баштанки приймає рішення як краще палити танки ра**истів без вказівок з Міністерства оборони і Генштабу. Опір рашизму продовжиться, навіть якщо військово-космічні сили РФ зрівняють із землею дачу Зеленського або ЗСУ будуть змушені відступити до Польщі та Угорщини, де Віктор Орбан буде радий підносити їм снаряди.

відео дня

У Кремлі ніяк не зрозуміють всю безглуздість своєї війни з Україною. Білий дім вирішив допомогти їм зрозуміти це і, користуючись різницею в часі, провів 13 квітня брифінг Кетлін Хікс, заступниці Міністра оборони, для військових оглядачів. На ньому Кетлін Хігс впевнено сказала, що Пентагон готовий передати ЗСУ не тільки ракети середньої дальності для нанесення ударів по аеродромах в РФ, але і їх докладні карти. У надії, що в Кремлі її правильно зрозуміють, Хігс уточнила, що Пентагон не буде з цим поспішати. Цим Вашингтон в черговий раз, але без особливого оптимізму, запропонував Москві одуматися, припинити війну і вивести свої війська з усієї території України, включаючи Крим.

читайте такожПонти та й годі: як Україна потопила "незламну міць" РосіїАналогічну пропозицію опівночі на 14 квітня Москва отримала і від Одеської обласної Військової адміністрації, яка повідомила, що вона випустила дві ракети "Нептун" по ракетному крейсеру "Москва", який знаходився без дозволу в територіальних водах України біля острова Зміїний. Після зустрічі з одеськими ракетами крейсер "Москва" загорівся і став тонути. Міністерство Шойгу прокоментувало цю подію так: на "Москві" сталася пожежа з невстановлених причин, вибухнув боєзапас, весь екіпаж – 510 моральних виродків евакуйований. Не пов'язані з Шойгу джерела уточнили: не 510, а тільки 54. За деякими даними, на дно пішов і штаб з планом висадки десанту в Одеській області. Загалом, план вдався - десант на дно висадився.

Якби в Кремлі уважно читали новини з України, то могли б давно зрозуміти, що всіма бойовими діями з нашого боку керують обласні військові адміністрації. Але так як читають неуважно, то всі шукають штаб, по якому можна завдати удару. У Кремлі ніяк не зрозуміють: немає в Україні аналога Кремля, притому що Янукович дуже хотів його спорудити.

З пошуком автомобілів США і НАТО, що везуть зброю, нітрохи не легше, ніж з пошуками центру прийняття рішень. По-перше, у НАТО немає своїх автомобілів, оскільки НАТО-це сукупність армій 30 країн і їх автомобілів.

По-друге, маршрути цих автомобілів ще треба обчислити, щоб до них дотягнутися дронами, літаками, вертольотами або ракетами. Але більша частина неба над Україною закрита і літаки Росії наважуються з'являтися тільки в Харківській, Луганській і Донецькій областях. У Херсонську і Запорізьку область вони теж намагаються не залітати, так як 160 літаків і 144 їх вертольоти вже лежать в українській землі. У Дамаску і Алеппо ще будуть пам'ятники українським ракетникам, які помстилися за сирійських дітей і дорослих.

Так що в розпорядженні Шойгу і Лаврова для нанесення ударів по автомобілях залишаються тільки ракети малої і середньої дальності і окупована Білорусь, яку Лукашенко здав без єдиного пострілу. Особисто здав, всупереч тому, що повчав українців: "Якби у мене забирали Крим, то я б чинив опір".

читайте такожЧому Путін розумний, але тупийПотрапити ракетами з відстані понад 100 км по колоні рухомих автомобілів вельми проблематично. Придатні для цього у РФ тільки системи "Смерч" і "Торнадо", але залпи з них в даному випадку будуть стрільбами з гармати по горобцях. Якщо з технічного боку це малоперспективно, то з політичної для Кремля відкривається приваблива перспектива таким способом примусити Білорусь до самої прямої участі у війні з Україною. Це той випадок, коли по стрілках В Білорусь швидко прилетить відповідь. Знаючи схильність армії Росії стріляти ракетами з житлових кварталів, як це вона робила в Мозирі, то постраждають міста в Білорусі і Лукашенко буде змушений віддати свою армію в повне розпорядження Шойгу. Саме цього Кремль і домагається від нього два місяці, але вони ніяк не зійдуться в ціні.

Відповідь за автомобілі може прилетіти не тільки з України, а й Польщі, ППО якої приведені в боєготовність. Офіційний вступ Білорусі у війну також змінить всю ситуацію, оскільки вона перестане бути двосторонньою. Тому прес-секретар МЗС Польщі Лукаш Ясіна 14 квітня офіційно запевнив Москву, що не тільки його країна, але і весь Альянс готові до війни з Росією, якщо їй цього дуже хочеться. Польські автомобілі, по яких обіцяв вдарити Рябков, це теж частина НАТО. Ясіна спеціально підкреслив, що Альянс і Польща будуть також захищати Фінляндію, якщо вона встигне вступити в нього до нападу Росії. Вступ Фінляндії і Швеції в НАТО має відбутися в червні.

Так що у Кремля після 9 травня, коли йому, можливо, все-таки набридне воювати з Україною, буде близько місяця, щоб почати війну з Фінляндією, поки вона не в НАТО, інакше Росія зможе воювати тільки де-небудь в Азії або в Африці.

Так Кремль за добу отримав вичерпні відповіді на погрози, озвучені Рябковим і Конашенковим. Москві складно скаржитися, що її не помічають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти