Жінка, через яку може початися Третя світова

1 серпня 2022, 21:16
З усією очевидністю, Пелосі прибуде у столицю Тайваню - Тайбей. Далі - крок Китаю, який пообіцяв воєнні контрзаходи.
Жінка, через яку може початися Третя світова
Ненсі Пелосі / Reuters

Що ж, Ненсі Пелосі за даними тайванських та американських джерел, таки прибуде у Тайвань. Навіть начебто всупереч волі адміністрації Байдена.

Сьогодні вона у Сингапурі, а ось завтра - 2 серпня, кажуть, може бути і на Тайвані.

Насправді візит офіційно в Тайвань не підтверджений і залишає певний простір для маневру США. Однак, чим ситуація стає більш запеклою, тим болючим буде репутаційний удар у разі скасування візиту керівника Палати представників.

відео дня

Тому з усією очевидністю, Пелосі прибуде у столицю Тайваню - Тайбей. Далі - крок Китаю, який пообіцяв воєнні контрзаходи.

Зроблю припущення, що сторони можуть спробувати домовитись, щоб кожна "зберегла обличчя". Пелосі походить по вулицям Тайбею, а китайці погримають зброєю але так, щоб не зіткнутися прямим чином з американцями.

Пелосі - конгресвумен-могікан, аж із 1987 р. Вона переобиралась 10 разів і 5 разів набирала біля 80% голосів в своїх округах. Одна з найбагатших жінок Америки, 1940 року народження, політолог за освітою, італійського походження, двічі спікер Палати представників і перша жінка на цій посаді. Мати п'ятьох дітей і бабуся дев'яти онуків. Саме вона оголошувала імпічмент Трампу.

Все її життя - це практична організаційна політика. Політичне волонтерство, штаби, партійні комітети, партійна організація в палаті, спікерство. Це не якась там вискочка Спартц, яка мнить себе компетентною особою і розкриває рота за вимогою старших товаришів.

Пелосі - живе втілення американського аристократизму епохи модерну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти