Зуби РФ вирішили сточувати об Україну: навіщо Захід зволікає з поставками озброєнь

21 червня 2022, 11:17оновлено 21 червня 2022, 17:26
Україні капають військово-технічну допомогу через дозатор, або мірну піпетку, штучно створюючи різні політичні перепони.
США передали Україні летальну зброю
Затягування війни в Україні через брак поставок зброї обійдеться занадто дорого / Посольство США в Україні

Безумовно, Україна вдячна нашим західним партнерам за багатосторонню суттєву допомогу. Захід сам визнає факт, що Україна воює, захищаючи всю західну цивілізацію. Однак те, за що українці платять найдорожчим - своїми життями - Захід воліє відкуповуватися грошима.

Чотири місяці війни забрали десятки тисяч життів українців (в т.ч. майже 400 дітей). Терористичні військові формування Раші проводять на території України прозорий геноцид за визначенням резолюції ООН, і не приховують цього перед міжнародним співтовариством. Депортовано в мордор більше 1,5 млн. українців. Щодня руйнується інфраструктура і міста України. Путін намагається стерти нашу країну з лиця землі.

Разом з тим - на тлі такого трагічного контексту війни в Україні, в центрі європейського континенту - Захід не втомлюється поплескувати по плечу стікаючу кров'ю Україну... І голосно публічно захоплюватися мужністю і героїчним подвигом українців.

відео дня

Ми вже ситі по горло вашим захопленням! Ситі вашою риторикою "захоплення", яка змінила восьмирічну балаканину "занепокоєності" і "глибокої занепокоєності". Але коли щодня гине до ста чоловік тільки солдат на фронті... Коли щодня гинуть цивільні люди, люди похилого віку і діти, коли щодня летять ракети і бомби з неба на голови мирних людей і міста... Погодьтеся, панове, плескати по плечу закривавлену воюючу на самоті Україну і захоплюватися її стоїчної героїкою... Виглядає все це навіть не цинічно, а блюзнірсько для цивілізації Заходу. Така поведінка в основі має криваву варварську суть світогляду. А як же демократичні цінності, світопорядок, міжнародне право та архітектура колективної безпеки?!

Особливо вражає в ситуації, що склалася алгоритм поставок західного озброєння.

Закривавленій Україні капають військово-технічну допомогу через дозатор, або мірну піпетку... Всіляко затягуючи і ускладнюючи терміни, вид і обсяги поставок гостро необхідного Україні на фронті озброєння... Штучно створюючи різні політичні, бюрократичні перепони і фільтри при прийнятті відповідних рішень про постачання Україні військово-технічної допомоги.

Дають нам західні партнери рівно стільки, щоб ми сьогодні не впали... І завтра були в змозі, стікаючи кров'ю, продовжувати стояти. Озброєння, яке є у Заходу і в змозі переломити радикально хід війни, гарантуючи Україні перемогу вже в короткостроковій перспективі... Захід нам, як і раніше, не дає! Ситуація з наданням Україні військової авіації, ППО і ПРО, закриття неба над Україною - є свідченням такої недолугої недалекоглядної політики наших партнерів.

читайте такожЗахід хоче зварити Путіна повільно: як і коли закінчиться війна в УкраїніНе кажучи про те, що НАТО в змозі покінчити з Ордою мордору протягом двох тижнів раз і назавжди.

Замість того, щоб вибити бункерному крокодилу зуби двома ударами, Захід вирішив сточувати Раші зуби на українському наждаку повільно. При цьому не беручи до уваги, що затягування війни має для України неприйнятно високу ціну щоденних людських жертв. Розтягувати це "задоволення" категорично не входить до кола національних інтересів України. Навпаки, такий характер перебігу війни влаштовує агресора-терориста. У нас непорівнянний з ворогом людський ресурс. Раша в змозі рекрутувати в солдати до 18 млн росіян. Ось її справжній резервний потенціал.

Україні необхідно думати, перш за все, про швидку перемогу, збереження потенціалу національного генофонду і стрімку позитивну динаміку демографії.

Таке враження, що захід не бачить себе з боку. Назвати їх політикум інфантильним язик не повертається. Це не так. Значить крім як цинізмом, або навіть блюзнірством - подібну політику наших західних партнерів щодо війни в Україні назвати ніяк не можна.

Нарешті за діями українських ЗСУ, озброєних американською та Європейською зброєю, також за поведінкою Вашингтону в цій війні - дуже уважно відстежують у Пекіні. Якщо Україна програє бій (що неприпустимо!) за підтримки американських союзників... То це стане для всього світу символом відходу Штатів, як лідера, з театру геополітики. А для Пекіна це сигнал: можна захоплювати Тайвань і багато іншого.

Панове партнери, політика в період гострої військової кризи зобов'язана бути цілеспрямованою, вольовою, логічною і послідовною.

Усе інше бункерний гопник оцінює, як вашу боягузтво і слабкість! На Путіна справляє враження виключно величезний сталевий кулак, занесений над його тім'ям!

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти